Μουσείο Τυπογραφείας

Ο σκύλος της Αστυνομίας ανίχνευσε 1 κιλό κοκαΐνη, στο Ηράκλειο

Στη σύλληψη ενός 42χρονου προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Ειδικότερα,  σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, κατά τη διάρκεια των τακτικών ελέγχων που διενεργούνται εντοπίστηκε κατόπιν παθητικής ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9Ν 038 ”ΜΑΣΚ” ύποπτο δέμα – χαρτόκουτα το οποίο τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Στη συνέχεια, το ανωτέρω δέμα παρελήφθη από τον 42χρονο συλληφθέντα ο οποίος ακινητοποιήθηκε κατά την επιβίβασή του σε Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ διαπιστώθηκε ότι περιείχε μία (01) συσκευασία κοκαΐνης μικτού βάρους ενός κιλού εκατόν πενήντα πέντε γραμμαρίων και ενενήντα εκατοστών (1.155,90gr). Επίσης, διενεργήθηκε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα στην οικία του 42χρονου.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η εν λόγω ποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των εκατόν σαράντα πέντε ευρώ (€145), το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και ένα (01) κινητό.

Ο συλληφθείς πρόκειται να προσαχθεί αύριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.