Μουσείο Τυπογραφείας

Ο Σαρρής, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ., τα ΜΜΕ και οι “Θαλασσιές οι χάντρες”…

ΝΕΑ επίθεση σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξαπέλυσε χθες ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλίας Πολιτών Πρώτα ο Aνθρωπος” Γιάννης Σαρρής (φωτ.), επειδή ετόλμησαν να θέτουν ερωτήματα, να αμφισβητήσουν διαδικασίες και να ασκήσουν κριτική για το θέμα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. που δύο χρόνια έμεινε ακέφαλο.

ΔΕΝ προκαλεί έκπληξη πλέον αυτή η συμπεριφορά. Είναι στη γραμμή της… κυβερνώσας ελληνικής αριστεράς. «Oποιος διαφωνεί είναι εναντίον μας». Εκτός τώρα αν αυτός ο κάποιος διαφωνεί για τα μάτια του κόσμου σε κάποια θέματα και μετά τα κάνει “πλακάκια” μαζί μας και στο τέλος συνεργαστούμε σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο. Αλλά αυτό είναι… άλλου παπά ευαγγέλιο που ίσως ακούσουμε να ψάλεται εντός του μηνός.

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ φαινόμενα με επιθέσεις σε βάρος επαρχιακών ΜΜΕ εκδηλώνονται και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Δεν είναι αποκλειστικό μας προνόμιο. Και… συμπτωματικά, καταγράφονται την ίδια εποχή που εφαρμόζονται τα νέα εξοντωτικά μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση της “αριστεράς” για τον περιφερειακό Τύπο. Η ίδια κυβέρνηση που συνεχίζει να κάνει χάρες σε εφοπλιστές και εργολάβους των αθηναϊκών ΜΜΕ.

ΤΟ “ΣΗΜΑ” δίδεται από τα κεντρικά με αποδέκτες σε όλη την ελληνική επαρχία. Με απώτερο στόχο τον αθηνοκεντρικό έλεγχο της ενημέρωσης. Γιατί έτσι θα είναι πιο εύκολη η χειραγώγηση των Μέσων. Eτσι θα γράφονται μόνο όσα θέλουν να γραφτούν.

ΕΥΛΟΓΑ αναρωτιέται κανείς γιατί άνθρωποι που νομίζαμε ότι έζησαν πολλά χρόνια με τα ιδανικά της αριστεράς, γίνονται σήμερα υπηρέτες καθεστωτικής νοοτροπίας. Με αυτά που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά στον μικρόκοσμο των Χανίων αλλά και σε όλη την Ελλάδα η εξήγηση είναι απλή και φέρτε στο μυαλό σας τις “Θαλασσιές τις χάντρες” του Δαλιανίδη.

ΘΥΜΑΣΤΕ τι έλεγε ο Μεμάς στον Φώτη για τη Μαρκησία; «Αυτή, μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις!». Ε, στη θέση του Φώτη βάλτε ένα ρομαντικό ρεφορμιστή και στη θέση της πλούσιας Μαίρης, την καρέκλα της εξουσίας…

ΩΡΑΙΑ ιδέα για παράσταση στη νέα εποχή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.! Τον πρωταγωνιστή τον έχουμε έτοιμο…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.