Μουσείο Τυπογραφείας

Ο… προπάππους της Ροκ

Η είδηση κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου: Ο παππούς της ροκ γίνεται… προπάππους! Στα 70 του χρόνια, ο γερόλυκος Μικ Τζάγκερ θα αποκτήσει μέχρι τις αρχές του 2014 δισέγγονο από την εγγονή του, την 21χρονη Ασίζι. Με τα λόγια «είναι αλήθεια, θα γίνω εντός ολίγου γιαγιά», επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν αυτές τις ημέρες η 42χρονη κόρη του Μικ, Τζέιντ Τζάκσον.
Ο ίδιος ο τραγουδιστής των θαλερών Rolling Stones φρόντισε από την πλευρά του να επιβεβαιώσει άλλο: ότι δεν είναι πολύ μεγάλος για ροκ εν ρολ – αντίθετα από το τραγούδι – και για να το σφραγίσει και με κάτι χειροπιαστό όρισε νέα περιοδεία του συγκροτήματος για το 2014, όταν πια θα έχει μπει στα 71, με αφετηρία την Αυστραλία.
«Προκάλεσε ήδη τόσο μεγάλο θέμα το γεγονός ότι ο Μικ έγινε παππούς, που δεν νομίζω ότι μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερο θέμα ότι θα γίνει προπάππος», δήλωσε η Τζέιντ στην κυριακάτικη έκδοση των «Τάιμς» του Λονδίνου, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.