Μουσείο Τυπογραφείας

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης για τις διακοπές νερού στο Ηράκλειο

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. , μέσω σχετικής ανακοίνωσης γνωστοποιεί πως «ως υπεύθυνος φορέας κατασκευής και λειτουργίας των έργων Αποσελέμη, ενημερώνει τους πολίτες του Δήμου Ηρακλείου, ότι καμία ευθύνη δεν φέρει για την διακοπτόμενη υδροδότηση σε περιοχές της πόλης του Ηρακλείου.
Η έναρξη της υδροδότησης από την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού (ΕΕΝ) Αποσελέμη των Δήμων Ηρακλείου, Χερσονήσου και Αγίου Νικολάου πραγματοποιήθηκε στις 25/02/2019. Συγκεκριμένα, το νερό της ΕΕΝ Αποσελέμη διοχετεύεται σε δύο δεξαμενές της ΔΕΥΑ Ηρακλείου και όχι απευθείας στο δίκτυο διανομής του νερού προς τους τελικούς καταναλωτές.
Κατά συνέπεια, η πίεση του νερού από το υδραγωγείο Αποσελέμη, δεν μεταφέρεται στο δίκτυο διανομής νερού της ΔΕΥΑΗ, καθώς είναι δύο ανεξάρτητα μεταξύ τους δίκτυα. Ως εκ τούτου οποιαδήποτε βλάβη εμφανίζεται στο δίκτυο διανομής νερού της ΔΕΥΑΗ προς τους τελικούς καταναλωτές, είναι ανεξάρτητη από τη ροή του νερού Αποσελέμη»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.