Μουσείο Τυπογραφείας

Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε την επανεκκίνηση του Τουρισμού από τη Σαντορίνη

Την πεποίθηση του ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει και την πρόκληση του «ανοίγματος» του τουρισμού με αντίστοιχη επιτυχία με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού εξέφρασε το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την επίσημη επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού.

Από τη Σαντορίνη όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην Καλντέρα, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για ένα καλά υπολογισμένο ρίσκο, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία προσέγγιση χωρίς ρίσκο. Επίσης αναφέρθηκε αρκετές φορές στην ανάγκη για ένα νέο, περισσότερο βιώσιμο (sustainable) μοντέλο για τον ελληνικό τουρισμό.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός παραχώρησε συνέντευξη Tύπου στα διεθνή μέσα ενημέρωσης από έναν «εμβληματικό προορισμό για τον ελληνικό τουρισμό», όπως δήλωσε ο ίδιος νωρίτερα κατά τη συνάντησή του με τοπικούς φορείς.

«Ελάτε στην Ελλάδα», ήταν το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη, τονίζοντας ότι από τη Δευτέρα ανοίγουν τα αεροδρόμια σε ορισμένους ταξιδιώτες, ενώ από την 1η Ιουλίου ανοίγουν σε όλους.

«Προχωράμε μπροστά. Στόχος μας είναι η διενέργεια τεστ σε όλους όσους έρχονται στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.