Μουσείο Τυπογραφείας

Ο γάμος του Νώντα και της Μάρας

Σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα, ένωσαν τις ζωές τους  στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Ακρωτηρίου, ο Επαμεινώνδας Βιρβιδάκης, γιος του πρώην βουλευτή, υπουργού και δημάρχου Χανίων, Κυριάκου Βιρβιδάκη, και η Μάρα Μαντζουράνη, με κουμπάρο τον Αντρέα Γαρυφαλή.
Το μυστήριο ευλόγησαν ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός και ο εφημέριος του Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Εμμανουήλ Μπιτζανάκης.
Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στο κέντρο “Πορτοκάλι Hall” – με πλούσια εδέσματα, άφθονο κρασί και πολλή μουσική –  όπου παραβρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού και των γονέων τους, με ιδιαίτερες παρουσίες προσκεκλημένων και από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης.
H “παραμυθένια” ιστορία του Νώντα και της Μάρας, που ξεκίνησε από την Ολυμπιάδα του 2004 όπου συναντήθηκαν ως εθελοντές, συνεχίστηκε σε ένα καρναβάλι Ρεθύμνου και επισφραγίστηκε με τον γάμο τους, ευχόμαστε να “εκτυλίσσεται” πάντα μέσα στην αγάπη, τη χαρά και την ευτυχία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.