Μουσείο Τυπογραφείας

Νισάφι πια!

Είκοσι ένα νεκροί, δεκαεφτά τραυματίες, άνθρωποι αγνοούμενοι, δρόμοι οι οποίοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους λάσπης, τεράστιες υλικές ζημιές σε επιχειρήσεις και σπίτια… ο τραγικός απολογισμός της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε πριν λίγες μέρες τη Δυτική Αττική.
Η Ελλάδα σε εθνικό πένθος και τα προβλήματα από την παράνομη δόμηση και τα μπαζώματα σε ρέματα και κοίτες ποταμών, να έρχονται στην επιφάνεια, ως συνήθως μετά τις θεομηνίες… “κατόπιν εορτής”.
Η θλίψη και η οργή ξεχειλίζει. Ο δηλώσεις – εκφράσεις συμπαράστασης, πλέον δεν αρκούν. Ο λαός μας, που κατά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας «αντέχει», έχει φτάσει στα όριά του.
Ζητά μέτρα, έργα, πράξεις. Ζητά αντιπλημμυρικούς σχεδιασμούς. Ζητά να μπει ένα τέλος στις πολεοδομικές αυθαιρεσίες και παραβάσεις.
Απαιτεί να μη ζήσει η χώρα μας άλλες -τέτοιου είδους- τραγωδίες. Νισάφι πια!
Το να θρηνούμε ανθρώπινες ζωές και “χαμένες” περιουσίες σε κάθε κακοκαιρία, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Η πολιτεία οφείλει να ενσκήψει στο ζήτημα αυτό με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.