Μουσείο Τυπογραφείας

Νέος υφυπουργός Αθλητισμού ο Λευτ. Αυγενάκης

Η ανακοίνωση της νέας κυβέρνησης γνωστοποίησε και τον πολιτικό προϊστάμενο στον αθλητισμό. Αυτός είναι ο Ηρακλειώτης, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης, που είναι ο διάδοχος του Γιώργου Βασιλειάδη στο υφυπουργείο Αθλητισμού γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου του 1972, σπούδασε Τοπογράφος Mηχανικός στο ΤΕΙ Αθηνών, παρακολούθησε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη Διαχείριση και Τεχνολογία Περιβάλλοντος και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παγκόσμια Πολιτική Οικονομία και τις Διεθνείς Σχέσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Επαγγελματικά ο Αυγενάκης εργάσθηκε ως εργοδηγός δημοσίων έργων και τραπεζικό στέλεχος στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα. Το Μάρτιο του 2001 ίδρυσε την εταιρεία “Επιχειρείν Ε.Ε., Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Τεχνικών Μελετών” με έδρα το Ηράκλειο, την οποία διατηρεί μέχρι και σήμερα.

1 σχολιο

  • [ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ] ~ ~ ~ Απάντηση

    Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ,ΤΙΜΙΟΣ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ.ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!! Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.