Μουσείο Τυπογραφείας

Νέος χώρος στάθμευσης στη Χώρα Σφακίων

Στα πλαίσια της προσπάθειας για καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Χώρας Σφακίων και για την αποφυγή προβλημάτων κυκλοφορίας και στάθμευσης εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των οχημάτων εντός του οικισμού , ο Δήμος Σφακίων ενημερώνει τους επισκέπτες ότι έως 18 Αυγούστου και κατά τις ώρες 9π.μ. έως 8μ.μ. προσφέρει τη δυνατότητα στάθμευσης των οχημάτων στην είσοδο του οικισμού της Χώρας Σφακίων ,έναντι του Πολυδύναμου Περιφερειακού Νοσοκομείου ,σε παρακείμενο χώρο του πρατηρίου υγρών καυσίμων ΒΡ.
Από εκεί, θα μεταφέρονται ΔΩΡΕΑΝ οδηγοί και επιβάτες από και προς την κεντρική πλατεία του χωριού στη στάση του ΚΤΕΛ.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Εν τω μεταξύ, ξεκίνησε από χθες στα Χανιά η βεβαίωση παραβάσεων στα οχήματα, που φέρουν κάρτες που δεν είναι σε ισχύ, καθώς οι κάρτες στάθμευσης μονίμων κατοίκων του οικονομικού έτους 2017-2018 έχουν λήξει από 30/06/18.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ελεγχόμενης Στάθμευσης, στο τηλ. 2821 341650.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.