Μουσείο Τυπογραφείας

Νέο περιοδικό στον κόσμο της Ειδικής Αγωγής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑμεΑ Χανίων συγχαίρει από καρδιάς την ομάδα και τους συντελεστές του περιοδικού «Τα Κ.ΑΠ.Ν.ι.Κ.άκια». Ενα νέο περιοδικό το οποίο έκαμε την παρθενική του εμφάνιση στον όμορφο κόσμο της ειδικής αγωγής.
Μια αξιόλογη σχολική “εφημερίδα ενημέρωσης” της ανώτερης βαθμίδας του ειδικού δημοτικού σχολείου στο Κ.Α.Π.Ν.Κ.
Εχουν εκδοθεί ήδη δύο τεύχη και ετοιμάζεται το τρίτο. Είναι ένα καλαίσθητο περιοδικό, μάς ενημερώνει για όλες τις δραστηριότητες του σχολείου, οι οποίες μας εκπλήσσουν ευχάριστα.
Ενα μπουκέτο χρωμάτων συνοδευόμενο από χρήσιμες πληροφορίες, τυπωμένο σε χαρτί πολυτελές. Και βέβαια είναι ευανάγνωστο.
Η Συντακτική ομάδα, υποστηριζόμενη από τη δασκάλα της τάξης, ξεκίνησε δυναμικά. Ο Δ/ντής επιβλέπει, στηρίζει και χαίρεται για τα αποτελέσματα.
Εμείς όλοι, είμαστε περήφανοι για τους ανερχόμενους δημοσιογράφους, που δεν υστερούν σε τίποτα. Ξεκινούν πολύ δυναμικά με σοβαρότητα και θέλουν να ακουστεί και η δική τους φωνή. Εχουν όραμα και αγαπούν τη δράση.
Αγαπημένα μας Κ.ΑΠ.Ν.ι.Κ.άκια, ευχόμεθα ολόψυχα να πετύχει το ξεκίνημά σας. Είμαστε σίγουροι γι’ αυτό. Σας καμαρώνουμε και σας στηρίζουμε. Είμαστε περήφανοι για σας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Διεύθυνση και προσωπικό.
Η πρόεδρος
Αμαλία Μπασιά
Ο γεν. γραμματέας
Γεώργιος Παπαδάκης

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.