Μουσείο Τυπογραφείας

Νέοι προσανατολισμοί

Στο “φουλ” οι μηχανές της κυβέρνησης στο μέτωπο της οικονομίας. Συσκέψεις επί συσκέψεων, καθώς οι προγραμματικές δηλώσεις… έρχονται το τριήμερο 20 με 22 Ιουλίου, ενώ αμέσως μετά την παρουσίασή τους  από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, θα έρθουν στη Βουλή οι πρώτες διατάξεις φορολογικού ενδιαφέροντος.
Η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για την φορολογική ελάφρυνση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και τα πρώτα δείγματα γραφής, για το αν τηρηθούν οι δεσμεύσεις αυτές, αναμένεται να φανούν πολύ σύντομα.
Για αλλαγή του μείγματος της δημοσιονομικής πολιτικής, την υλοποίηση φιλο-επενδυτικών επιλογών και την ενίσχυση της ρευστότητας έχει κάνει λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο την ισχυρή ανάπτυξη και τη δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας.
Σαφώς, και τα δύο αυτά έχει ανάγκη η Ελλάδα στον… δρόμο για την ανάκαμψη της οικονομίας.
Ανάπτυξη σε όλους τους τομείς που θα φέρει και αύξηση της απασχόλησης, τομέας που έχει πληγεί βαθιά τα τελευταία χρόνια, λόγω της κρίσης, στη χώρα μας.
Αναγκαίοι οι νέοι προσανατολισμοί στην οικονομική πολιτική. Εν αναμονή των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, για να τους “δούμε”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.