Μουσείο Τυπογραφείας

Νέοι ομογενείς από τις ΗΠΑ στα Χανιά

Την Κρήτη και τα Χανιά γνωρίζουν από κοντά 14 νεαροί ομογενείς στην Αμερική και στον Καναδά που με τη συνδρομή της ΑΧΕΠΑ πραγματοποιούν επίσκεψη στην Ελλάδα.

Σήμερα το πρωί φτάνοντας στα Χανιά οι νέοι που είναι απόφοιτοι λυκείου επισκέφθηκαν το ΜΑΙΧ και το Σπίτι του Βενιζέλου, ενώ στη συνέχεια φιλοξενήθηκαν στο δημαρχείο Χανίων όπου συναντήθηκαν με το δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα.
Οι επισκέψεις τους θα συνεχιστούν αύριο και μεθαύριο σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Χανίων αναφέρεται ότι «το Δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα επισκέφθηκαν σήμερα μέλη της Οργάνωσης ΑΧΕΠΑ αλλά και 14 σπουδαστές Ελληνο-Αμερικανικής καταγωγής τρίτης γενιάς που βρίσκονται στην Κρήτη στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο ταξίδι στο νησί.
Ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε τόσο τους εκπροσώπους της ΑΧΕΠΑ στα Χανιά, τον πρώην κυβερνήτη και νυν Δ/ντή Ανάπτυξης Ευρώπης κ. Γιώργο Πλοκαμάκη, τον κ. Κώστα Χριστινάκη πρόεδρο Χανίων ΑΧΕΠΑ, την κ. Ευγενία Κανελλοπούλου πρόεδρο του γυναικείου τμήματος ΑΧΕΠΑ, αλλά και τα παιδιά, για την προσπάθεια που καταβάλλουν προκειμένου να κρατήσουν άσβεστη τη φλόγα του πολιτισμού και της παράδοσης στην Αμερική».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.