Μουσείο Τυπογραφείας

Να μην κολλήσει το έλκηθρο!

Εδώ και 8 χρόνια διεξάγεται στην πόλη μας το “Santa Run”, μια μεγάλη γιορτή που το… χρώμα της τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας, όμως το αποτέλεσμά της ίσως δεν γίνεται αντιληπτό, στο βαθμό που θα έπρεπε.
Χάρη στο μεράκι και στις προσπάθειες ανθρώπων που άδολα τρέχουν εδώ και χρόνια για τη διοργάνωση αυτή, στηρίζονται προνοιακά ιδρύματα της πόλης. Ολα τα χρήματα αποδίδονται στην ΕΛΕΠΑΠ, στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ, στο ΚΗΦΑΠ “Μεγαλόχαρη” και στον “Ορίζοντα”.
Τη φετινή χρονιά το “Santa Run” ζητάει κάτι παραπάνω από εμάς, υποσχόμενο να ανταποδώσει μια μεγάλη γιορτή αγιοβασίληδων. Και αυτό το “κάτι” δεν είναι οικονομικό. Είναι η εθελοντική μας βοήθεια και η στήριξη της Οργανωτικής Επιτροπής. Να συνεισφέρει ο καθένας έστω και λίγες ώρες, για να μπορέσει να οργανωθεί σωστά αυτή η προσπάθεια, που εκτός από τη χαρά που προσφέρει απλόχερα σε μικρούς και μεγάλους, κρατά “όρθια” τα ιδρύματα της πόλης.
Ας μην αφήσουμε φέτος το έλκηθρο του Αγιου Βασίλη να κολλήσει στην αδιαφορία και τον ωχαδερφισμό. Ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι για να μοιραστούν τα δώρα…
Για επικοινωνία με το “Santa Run”:
Email: santarunchania@gmail.com
facebook: facebook.com/santarunchaniaa

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.