Μουσείο Τυπογραφείας

Μυλωνάκης: Κλειστά τα σχολεία προληπτικά

milonakisΚλειστά προληπτικά θα παραμείνουν τα σχολεία στην Κίσσαμο  όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κισσάμου κ. Γιώργος Μυλωνάκης ενώ όπως επεσήμανε δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε χωριά του δήμου Κισσάμου λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Κισσάμου «ο Δήμαρχος Κισσάμου, Γεώργιος Μυλωνάκης, αποφάσισε την εκκένωση σήμερα, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, όλων των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου καθώς και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κισσάμου, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 1099/2019 απόφασή του, για προληπτικούς λόγους, προς αποφυγή πανικού σε γονείς μαθητές και εκπαιδευτικούς και για περίπτωση επικείμενων μετασεισμών»

Όσον αφορά τα σχολεία στον νομό Χανίων, όπως επισήμανε στα “Χ.Ν.” ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μανώλης Μηλιαράκης δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά σε σχολική μονάδα σε όλο το Νομό. Τόνισε πως όλα τα σχολεία λειτουργούν κανονικά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και οι εντολές είναι να παραμείνουν στις σχολικές μονάδες οι μαθητές μέχρι το τέλος του ωραρίου εκτός και αν υπάρξει νεότερη ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.