Μουσείο Τυπογραφείας

Μουσικές και αλληλεγγύη

Μουσικοχορευτικά “έπεσε” χθες το βράδυ στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” η αυλαία των πολυήμερων εκδηλώσεων “Χαραλάμπεια”, στην οποία συμμετείχε το καλλιτεχνικό συγκρότημα  “Εντέχνως Λαικοί” με τη συνεργασία της ομάδας των Λενταριανών: “Η γειτονιά μας”.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Μαυριγιαννάκειο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ενορίας.
Με δήλωσή του ο αρχιμανδρίτης κ. Δαμασκηνός Λιονάκης υπογράμμισε  ότι «καταφέραμε να πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις τόσο οι λατρευτικές όσο  οι κοινωνικές, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ  σε όλους τους χορηγούς μας οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την μεγάλη πολυήμερη προσπάθεια ώστε να συμμαζευτούν όλος ο κόσμος, όλοι οι άνθρωποι, νέοι και μεγαλύτεροι προκειμένου να εορτάσουμε την μνήμη του Αγίου Χαραλάμπους με τόσες πολλές εκδηλώσεις».
Την εκδήλωση παρουσίασε η Κική Δούκα, ενώ στη διάρκειά της έγινε προβολή με συνεντεύξεις παλιών κατοίκων των Λενταριανών, ενώ χόρεψαν νέοι και νέες του Λαογραφικού Χορευτικού Συλλόγου Ακρωτηρίου “Σ. Καγιαλές”.

Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.