Μουσείο Τυπογραφείας

Mοναδικός υποψήφιος για επικεφαλής ο Γ. Σαρρής

Η δεύτερη Κυριακή είναι ο στόχος του συνδυασμού της “Πρωτοβουλίας Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος” που θα έχει επικεφαλής τον Γιάννη Σαρρή.
Στη διαδικασία εκλογής για επικεφαλής της κίνησης με βάση το καταστατικό της, υποψηφιότητα κατέθεσε μόνο ο Γιάννης Σαρρής.

Στην ομιλία του ο κ. Σαρρής επισήμανε πως εντός της δημοτικής κίνησης, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές πολιτικές θέσεις, ήταν κοινή η αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που αφορούν τα δημοτικά. Επίσης επισήμανε πως ο συνδυασμός είχε πολιτική και οργανωτική αυτονομία και αυτή είναι μια κατάκτηση που πρέπει να διατηρηθεί.

Στην συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Σαρρής αναφέρθηκε στην αντιπολιτευτική κατεύθυνση της κίνησης σημειώνοντας πως στάθηκε στη λογική του «ψηφίζουμε ότι είναι καλό για τους δημότες καταψηφίζουμε ότι είναι αρνητικό» επίσης αναφέρθηκε στις αντιπολιτευτικές πρακτικές των παρατάξεων του κ. Σκουλάκη και του κ. Παπαδογιάννη λέγοντας πως συνοψίζεται στο «ο
θάνατός σου η ζωή μου» κάνοντας λόγο για μία στείρα αντιπολίτευση από ανθρώπους που υπό καλύτερες προϋποθέσεις, σε χρόνια που οι οικονομικές συνθήκες ήταν καλύτερες δεν είχαν κάνει τίποτα.
Όπως είπε στην ομιλία του ο κ. Σαρρής, από τις παρατάξεις αυτές ήταν εμφανής η απουσία τους από τις επιτροπές και τα όργανα του δήμου τονίζοντας πως «η παράταξη Σκουλάκη από τις 100 συνεδριάσεις δεν συμμετείχε στις 90 το ίδιο και στο δημοτικό συμβούλιο υπάρχει δημοτικός σύμβουλος που έχει -δεν έχει έλθει 4 -5 φορές στις συνεδριάσες . Υπάρχει και η άλλη λογική που επίσης δεν συμφωνούμε. Η λογική της καταγγελίας. Δεν πας να αποδείξεις πόσο αριστερός είσαι ή πόσο σίγουρος είσαι για την ιδεολογία σου αλλά κατά πόσο αντιμετωπίζεις πραγματικά τα προβλήματα των δημοτών»
Τέλος ο κ. Σαρρής άφησε αιχμές για τη δημοτική αρχή Βάμβουκα και τον τρόπο που λειτούργησε όλα αυτά τα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.