Μουσείο Τυπογραφείας

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές

Τη θέση πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές εξέφρασε, όπως μεταδίδουν αθηναϊκά ΜΜΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωση του μετά από την ανακοίνωση της εκτίμησης του αποτελέσματος.

«Ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές το συντομότερο δυνατό» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. «Οι πολίτες απαιτούν πολιτική αλλαγή. Κι αυτή η αλλαγή για την οποία μίλησα καθ’όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ήδη ξεκίνησε», υπογράμμισε. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να εργαστεί σκληρά για «μία ισχυρή Ελλάδα σε μία Ευρώπη που αλλάζει» ενώ ευχαρίστησε τους πολίτες που τίμησαν την δεξιά παράταξη, ξεκαθαρίζοντας πως σέβεται τους πολίτες που έκαναν άλλες επιλογές: «Θα εξακολουθώ να αγωνίζομαι για να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Γιατί είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.