Μουσείο Τυπογραφείας

Μητσοτάκης: Άθλιο θέατρο Τσίπρα – Καμμένου

Για ένα άθλιο θέατρο που έστησαν ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως μεταδίδουν Αθηναικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Μητσοτάκης, εξήγησε ότι αυτό το θέατρο έγινε «προκειμένου να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ λίγους μήνες εξουσίας, να ακυρωθεί η επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών και να διατηρηθεί ως κοινοβουλευτική ομάδα το μόρφωμα των ΑΝΕΛ. Για να πραγματοποιηθούν και οι τρεις αυτοί στόχοι ζούμε έναν τραγέλαφο που ευτελίζει την πολιτική ζωή και ζημιώνει πολλαπλώς τη χώρα.

Υπογράμμισε πως το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου δεν έχει καμία αναστολή προκειμένου να εξυπηρετήσει ιδιοτελή πολιτικά συμφέροντα. Διαλύει κόμματα, διαφθείρει συνειδήσεις, καταπατά αρχές και υπονομεύει θεσμούς. Και μετατρέπει την πολιτική ζωή του τόπου σε ένα απίστευτο παζάρι.

Χαρακτήρισε δεκανίκια και κομπάρσους τους βουλευτές που εξελέγησαν με άλλα κόμματα και συμφώνησαν να ψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών και να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

«Η φαρσοκωμωδία των ελιγμών του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου απαιτεί κομπάρσους: Βουλευτές οι οποίοι είναι πρόθυμοι να μεταβληθούν σε δεκανίκια μιας κυβέρνησης που έχει γίνει κουρελού η ίδια, αφού κουρέλιασε πρώτα την οικονομία και τα εθνικά συμφέροντα», είπε.

Η έξοδος του Καμένου από την εξουσία είναι εικονική είπε και διερωτήθηκε τι σόι έξοδος είναι αυτή όταν τέσσερις από τους επτά βουλευτές του εξακολουθούν να στηρίζουν τον κ Τσίπρα.

Αναφερόμενος στην επιλογή του Αποστολάκη στη θέση του υπουργού Άμυνας σημείωσε πως ποτέ καμία κυβέρνηση στην μεταπολίτευση δεν επέλεξε πολιτικό προϊστάμενο του στρατεύματος για να γίνει υπουργός.

«Ο κ. Τσίπρας παραχωρεί στους γείτονες «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα. Και ο κ. Καμμένος μονόγραψε τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν καταψήφιζε τη δική μας πρόταση μομφής τον Ιούνιο. Είναι υπόλογοι όχι μόνο στους Μακεδόνες, αλλά σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό», είπε επίσης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.