Μουσείο Τυπογραφείας

Miss Κρήτη η Γεωργία Σκανδάλη Αμπαρτζάκη

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χθες, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς και έτσι ο 40ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς, ανήκει πλέον στην ιστορία, με την πανέμορφη Γεωργία Σκανδάλη Αμπαρτζάκη από το Ηράκλειο, να κατακτά τελικά τον πολυπόθητο τίτλο της Miss Κρήτη για το 2019.

Τον τίτλο της Α΄ Αναπληρωματικής κατέκτησε η Αλεξάνδρα Σούλα από τη Χερσόνησο, Β΄Αναπληρωματική αναδείχτηκε η Χριστίνα Πύρβου από το Ηράκλειο, ενώ τον τίτλο της Miss Κρήτη Young για το 2019, κατέκτησε η δεκαεξάχρονη Αθηνά Δολαψάκη επίσης από το Ηράκλειο.

Η συγκινητικότερη στιγμή του 40ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς, ήταν το βίντεο – αφιέρωμα στη ζωή του Γιώργου Ζαχ. Ασαργιωτάκη, εμπνευστή και ιδρυτή του θεσμού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν το μεγάλο τελικό, γι αυτό και ολόκληρη η βραδιά ήταν αφιερωμένη σ’ εκείνον.
Οικοδέσποινα του μεγάλου τελικού ήταν η μοναδική Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στη σκηνή του Αστόρια ανέβηκε η αγαπημένη ερμηνεύτρια Τζωρτζίνα Αλεξάκη, ταξιδεύοντας το κοινό με αγαπημένες μελωδίες, ενώ στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος των Πανελληνίων Καλλιστείων κ. Βασίλης Πρεβελάκης και η κα Κρίστι Κρανά, διευθύντρια των σχολών Cristi.
Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 13 πανέμορφες κοπέλες, από όλη την Κρήτη οι οποίες, παρά το άγχος τους, ανέβηκαν στη σκηνή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, διεκδικώντας τους τέσσερις τίτλους, όπως άλλωστε έμαθαν όλο το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.