Μουσείο Τυπογραφείας

Μήνυμα νίκης από τον Γρηγόρη Αρχοντάκη

«Έφτασε η ώρα να γυρίσει σελίδα ο Δήμος» τόνισε στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Ημέρας» Γρηγόρης Αρχοντάκης.
Η συγκέντρωση έγινε στο χώρο του Πάρκου Ειρήνης και Φιλίας με τον κ. Αρχοντάκη να καλεί τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού του «να μην αφήσουμε ούτε μία ψήφο να πάει χαμένη!
Μην αφήνετε να σας επηρεάζει η παραπληροφόρηση, τα πληρωμένα δημοσιεύματα και οι δήθεν διαρροές δήθεν δημοσκοπήσεων .
Όλα δείχνουν ότι σε λίγο θα αναλάβουμε την μεγάλη ευθύνη να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην Επόμενη Μέρα!»
Αναλυτικότερα στα “Χ.Ν.” της Παρασκευής.

1 σχολιο

  • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

    Με φόντο τα αποκαΐδια του Ιταλικού στρατώνα θυμάμαι τις υποσχέσεις της απερχόμενης Δημοτικής αρχής για την γρήγορη αναστήλωση τού μνημείου. Αν και βλέπω ότι τις τελευταίες εβδομάδες γίνονται έργα που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί αρκετούς μήνες νωρίτερα, πριν ξεκινήσει η τουριστική σαιζόν. Ελπίζω μάλιστα να μην έχουν ψηφοθυρικό χαρακτήρα. Επειδή λοιπόν τα τελευταία χρόνια ακούμε για έργα αλλά τά έργα ήρθαν μαζί με τις εκλογές, σαν δωροδοκία δηλαδή, ελπίζω ότι η επερχόμενη αρχή ΔΕΝ θα μείνει στα λόγια αλλά ότι όντως θα τα κάνει πράξη στην ώρα τους χωρίς υπεκφυγές και δικαιολογίες αλλά προπαντός με σεβασμό στην πόλη, τους δημότες και τους επισκέπτες. Μας αξίζει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.