Μουσείο Τυπογραφείας

Μήνυμα αλληλεγγύης

Mήνυμα αλληλεγγύης έστειλε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε χθες από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων “Ο Αγιος Ιωάννης” σε συνεργασία με τo Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χανίων, τον Δήμο Χανίων και τους εργαζομένους του στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Tο σύνθημα της δράσης ήταν: “Πριν φύγεις διακοπές, δώσε λίγο αίμα!”. Οπως τόνισε μιλώντας στα “Χ.Ν.” η πρόεδρος του Συλλόγου Δέσποινα Ροδουσάκη «ο Αύγουστος, αν και είναι μήνας διακοπών για τους περισσότερους Ελληνες, εν τούτοις οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ και είναι πολλές. Ετσι, λοιπόν, εμείς στον Σύλλογο συνεχίζουμε το έργο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με τις εθελοντικές αιμοδοσίες, αφού κάποιοι συνάνθρωποί μας το έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να περιμένουν».

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, κα Ελευθερία Αλιφιεράκη, αναφερόμενη στην πρωτοβουλία τη χαρακτήρισε ζωτικής σημασίας, προσθέτοντας ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε, ώστε το αιμοδοτικό κίνημα της χώρας μας να αναπτυχθεί περισσότερο και ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που η ανάγκη για αίμα είναι αυξημένη.

«Ως Δημοτική Αρχή ευχόμαστε τα μηνύματα της εθελοντικής αιμοδοσίας να “αγγίξουν” όσο το δυνατόν περισσότερους αποδέκτες», τόνισε η κα Αλιφιεράκη συγχαίροντας τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων για τη δράση και τις πρωτοβουλίες. Να σημειωθεί ότι η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Ναυστάθμου Κρήτης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.