Μουσείο Τυπογραφείας

Μικρά – μικρά από την επίσκεψη Μητσοτάκη

Σέλφι με την Κινέζα
Ανάμεσα στον πολύ κόσμο που θέλησε να φωτογραφηθεί με τον πρωθυπουργό και μια Κινέζα τουρίστρια η οποία κάνει τις διακοπές της στην Κρήτη, βρέθηκε στην παρέλαση. Ζήτησε μια seflie με τον κ. Μητσοτάκης ο οποίος δεν την αρνήθηκε

Στη νεολαία…
3Αμέσως μετά τη δήλωσή του στους δημοσιογράφους ο κ. Μητσοτάκης κινήθηκε προς το σημείο όπου βρίσκονταν οι χορευτές των παραδοσιακών συγκροτημάτων με τους οποίους συνομίλησε και φωτογραφήθηκε.

Η γούρικη μικρή Νικολέτα

5

Δίπλα στον πρωθυπουργό στην εξέδρα των επισήμων και η μικρή Νικολέτα μια μαθήτρια από τα Καμισιανά που στην προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών είχε προσφέρει την ανθοδέσμη με τα λουλούδια στον κ. Μητσοτάκη κατά την ομιλία του στο Ενετικό Λιμάνι. Ο κ. Μητσοτάκης αγκάλιασε την νεαρή κοπέλα και την είχε δίπλα του σε όλη τη διάρκεια της παρέλασης.

Ενας παλιός φίλος

Ένας παλιός γνώριμος του κ. Μητσοτάκη από τα φοιτητικά του χρόνια βρέθηκε χθες στην Καστέλι. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Νώντα Λαγκωνάκη από το Λασίθι που είχε φιλοξενήσει τον κ. Μητσοτάκη όταν πήγε για πρώτη φορά στο Χάρβαρντ στις ΗΠΑ και ο οποίος είχε μια ιδιαίτερη συνομιλία με τον πρωθυπουργό και του έδειξε και μια φωτογραφία από την εποχή εκείνη.

Το κάπνισμα του Στ. Νικηφοράκη
«Εδώ είμαστε σε εξωτερικό χώρο κ. Νικηφοράκη επομένως μπορείτε να καπνίζετε» είπε πειρακτικά στον πρώην βουλευτή και στενό του συνεργάτη Στέλιο Νικηφοράκη ο κ. Μητσοτάκης συναντώντας τoν στην πλατεία Τζανακάκη.
Γνωστός… θεριακλής ο κ. Νικηφοράκης δύσκολα θα αποχωριστεί το το τσιγάρο ακόμα και στους κλειστούς χώρους πόσο μάλλον στους ανοικτούς….

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.