Μουσείο Τυπογραφείας

Μικρά – μικρά από την εκδήλωση της Ντόρας

Κατάμεστη η αίθουσα στο “Πορτοκάλι” χθες βράδυ για την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς και δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι στενοί της φίλοι όπως ο κουμπάρος της Μανώλης Κονταρός. Στις 7:30 σχεδόν όλα τα τραπέζια είχαν γεμίσει ενώ γύρω στις 8 ήρθε και η βουλευτής η οποία καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Η κα Μπακογιάννη κάθισε μαζί με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο ενώ στο τραπέζι ήταν, μεταξύ άλλων, ο π. βουλευτής και π. δήμαρχος Χανίων Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο γιατρός (πρ. περιφερειακός και νομαρχιακός σύμβουλος) Εμμ. Παπαδάκης, και ο διευθυντής του ιδρύματος ερευνών και μελετών “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος”, Νίκος Παπαδάκης.

Στο κοινό ήταν δήμαρχοι του νομού Χανίων (είδαμε τον Χαρ. Κουκιανάκη με τη σύζυγο και τον έναν του γιο, και τον Γιώργο Μυλωνάκη), περιφερειακοί σύμβουλοι (προσέξαμε τραπέζι στο όνομα του Γιώργου Κονταξάκη).

Επίσης, στο κοινό ήταν μεταξύ άλλων, ο “φύλακας – άγγελος” του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Μανούσος Γρυλλάκης, αλλά και άλλοι άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί με τον πατέρα της κας Μπακογιάννη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.