Μουσείο Τυπογραφείας

Μία νέα Ελλάδα στα χέρια των νέων

Οι κοινοβουλευτικές εκλογές πλησιάζουν και είναι καθήκον όλων μας ή συμμετοχή στις κάλπες, για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε το μέλλον όπως επιθυμούμε και όπως μας αξίζει. Η παράταξη της ΝΔ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην συμμετοχή των νέων, τόσο στην ψηφοφορία όσο και στην δραστηριοποίησή τους στα κοινά.
Αυτό συμβαίνει διότι η μεγάλη αυτή παράταξη έχει συνειδητοποιήσει πως ο εκσυχρονισμός και η ανανέωση προκύπτουν από νέα πρόσωπα. Νέοι με γνώσεις και καλό μορφωτικό επίπεδο, μπορούν να βοηθήσουν την χώρα μας να πάει μπροστά.
Πολλοί είναι αυτοί που παραπονιούνται για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα. Η Νέα Δημοκρατία όμως έχει ρεαλιστικό πλάνο και σχέδιο η για την ανάκαμψη της χώρας. Χωρίς να λέει μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, αλλά μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας, περιμένει την εντολή από τον ελληνικό λαό για να ξεκινήσει το έργο της.
Σε αυτό το έργο όπως είπαμε έχουν εξέχοντα ρόλο οι νέοι, αφού κατέχουν καινοτόμες γνώσεις, για την απαιτούμενη αλλαγή. Γνώσεις όχι μόνο στις νέες τεχνολογίες, αλλά και στον τρόπο σκέψεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος της ΝΔ είναι η τόνωση της επιχειρηματικότητας και οι επενδύσεις, με σκοπό την ανάπτυξη της χώρας, για να βγούμε από την οικονομική κρίση. Η ΝΔ έχει στόχο όμως την γενικότερη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς και δίνει αυτή την ευκαιρία στους νέους, για να φτιάξουν το μέλλον που επιθυμούν.
Λίγες μέρες έμειναν για την αλλαγή, λίγες μέρες για να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε ξανά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.