Μουσείο Τυπογραφείας

Μένουμε… Σύνταγμα

Παραμένουν στην Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης. Πολλοί αγρότες από το Μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια που συνασπίζονται γύρω από την «Ενωτική Ομοσπονδία» θα ξενυχτήσουν στο Σύνταγμα. Εκεί παραμένουν αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας αλλά και αλληλέγγυοι εργαζόμενοι από το ΠΑΜΕ.

«Η απόφαση μας είναι να παραμείνουμε και το Σάββατο και την Κυριακή και στη συνέχεια θα αποφασίσουμε τι πρόκειται να κάνουμε. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι να πάρουν πίσω το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και όλους τους αντιαγροτικούς νόμους» είπε ο πρόεδρος της «Ενωτικής Ομοσπονδίας» Σοφοκλής Τσουρουνάκης. Από τη μεριά του Κτηνοτροφικού Συλλόγου, που χαιρέτησε και την συγκέντρωση, ο Μανούσος Σταυριανουδάκης επισήμανε πως «το κλίμα είναι πολύ αγωνιστικό, ο κόσμος μας στηρίζει. Θα μείνουμε μέχρι την Κυριακή όπου θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε»
Οι αγρότες από το μπλόκο του Κλαδισού που μαζί με τους συναδέλφους από το Ηράκλειο, το Λασίθι και το Ρέθυμνο είχαν πάει το πρωί έξω από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου προκλήθηκαν επεισόδια θα μείνουν επίσης στην Αθήνα. «Θα παραμείνουμε στην Αθήνα και το Σάββατο και θα πάμε στο Σύνταγμα. Στη συνέχεια θα ξανασυνεδριάσουμε προκειμένου να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε» δήλωσε ο κ. Γιώργος Μπικάκης από το Αγροτικό Σύλλογο Βουκολιών.
Όλοι οι αγρότες που είχαν συλληφθεί στα πρωϊνά επεισόδια έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.