Μουσείο Τυπογραφείας

Με τη μεζούρα…

ΟΠΩΣ θα έχετε καταλάβει μεζούρα για την ατομική ευθύνη δεν υπάρχει. Εκεί είναι ο καθένας μόνος του με τον ηθικό του κόσμο. Και όταν είσαι μόνος με τον ηθικό σου κόσμο, είσαι γεμάτος διλήμματα.

ΕΥΧΟΜΑΙ αυτό το καλοκαίρι να είναι η ευκαιρία να τα απαντήσουμε όλα. Θέλω να εκφράσω μια αγωνία για τον τουρισμό στον νομό Χανίων, αφού άλλα χαρακτηριστικά έχει ο Πλατανιάς, άλλα η Γεωργιούπολη και άλλα η Παλαιόχωρα και ο ορεινός όγκος.

ΝΟΜΙΖΩ ότι τώρα πια όλοι οι κλάδοι (εκτός απ’ αυτούς που μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει πέφτει το μηνιάτικο) αγωνιούν πολύ…

ΑΓΩΝΙΑ η εστίαση, το λιανεμπόριο, οι μεσαίες και οι νεοφυείς επιχειρήσεις. Αλλά και οι εργαζόμενοι ακόμη δεν έχουν πεισθεί ότι από δω και πέρα είναι καθαρό το πεδίο. Είναι αυτό ένα χαρακτηριστικό της πρωτοφανούς κρίσης, που διαπερνά υποδόρια όλη την κοινωνία.

ΟΛΟ το παιχνίδι θα παιχτεί τον Ιούνιο αφού θα κορυφωθούν και τα επιδημηλιογικά συμπεράσματα και θα αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα οικονομικά συμπεράσματα, τι εισπράττουμε δηλαδή…

ΒΕΒΑΙΑ το λεφτόδεντρο μαράθηκε και ο Κατμαν δεν θά ‘ρθει απόψε. Για να δούμε…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.