Μουσείο Τυπογραφείας

Με Κουτρουλάκη η εθνική εφήβων στην Τυφλίδα

efibononethnik2-557e4Δεύτερη συνεχόμενη αποστολή για τον πολίστα του Ν.Ο. Χανίων, Σταμάτη Κουτρουλάκη, με την εθνική μας ομάδα πόλο εφήβων, αυτή τη φορά πολύ πιο σημαντική, αφού πρόκειται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας.
Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τυφλίδα, το διάστημα 11-18 Αυγούστου και τη δεκατριάδα της εθνικής αποτελούν οι: Μανώλης Ανδρεάδης, Γιάννης Κεχαλάρης, Άδωνις Βλάσσης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Κώστας Μόκκας, Δημόκριτος Ζουρίδης, Δημήτρης Σγουρίδης, Νίκος Γκίλλας, Φίλιππος Κουγιούνης, Μιχάλης Τσαταλιός, Γιώργος Κατσαγούνος, Κώστας Μαθιόπουλος, Σταμάτης Κουτρουλάκης. Δηλαδή μετέχουν 12 από τους πολίστες που έπαιξαν στο Μεσογειακό Κύπελλο (COMEN Cup) στο Κάλιαρι της Ιταλίας, ενώ αντί του Αθυμαρίτη κλήθηκε ο Ζουρίδης.
Η αποστολή αναχώρησε αργά χθες για την Τυφλίδα και συνοδοί είναι ο προπονητής, Δημήτρης Κραβαρίτη, ο συνεργάτης του, Νίκος Βενετόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής, Κώστας Αποστολόπουλος και ο έφορος -μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ- Δημήτρης Γρυπάρης, ως αρχηγός της. Μαζί τους ταξίδεψαν ο διεθνής διαιτητής, Γιώργος Πολυχρονόπουλος, αλλά και ο γιατρός, Κυριάκος Νανούσης, ως Medical Delegate της LEN στους αγώνες.
Η Ελλάδα μετέχει στον Β’ όμιλο, όπου θα παίξει κατά σειρά με Μαυροβούνιο (Κυριακή 11 Αυγούστου – 10.30πμ), Ρουμανία (12/8 – 10.30πμ) και Γεωργία (13/8 – 6μμ).

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.