Μουσείο Τυπογραφείας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο για τις εξαγωγές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο με τίτλο «Προηγμένες Εξαγωγικές Πρακτικές και Χρηματοδότηση Εμπορίου (Advanced Export Practice and Trade Finance)» που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης στο Ηράκλειο κατά το διάστημα 3 – 5 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «το σεμινάριο, του οποίου η παρακολούθηση ήταν δωρεάν, απευθυνόταν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών προς ΜμΕ που υλοποιεί η EBRD στην Ελλάδα με χρηματοδότηση από την Ελληνική Δημοκρατία.
Τα στελέχη των εξαγωγικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν, προερχόμενα από τους κλάδους των τροφίμων & ποτών, φυσικών καλλυντικών, βιομηχανικού εξοπλισμού, ανακυκλώσιμων υλικών, είχαν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν πάνω σε θέματα όπως αξιολόγηση και είσοδος σε νέες αγορές, Incoterms 2010, μέθοδοι πληρωμής, επιλογές χρηματοδότησης, Εγκεκριμένος Οικονομικός Φορέας (ΑΕΟ) κ.α.
Η παράδοση έγινε στην αγγλική γλώσσα από την Crown Agents, εξωτερικό συνεργάτη της EBRD για την κατάρτιση στις εξαγωγές, με τεράστια εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης. Περισσότερα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί για τα επόμενα δύο χρόνια στην Ελλάδα από την EBRD, ενώ ο ΣΕΚ ήδη συζητάει για την υλοποίηση επόμενου σεμιναρίου στην Κρήτη.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.