Μουσείο Τυπογραφείας

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων

Με μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 6/3/2019, εθελοντική αιμοδοσία στο πλαίσιο της “Εβδομάδας Κοινωνικής Πολιτικής” του Δήμου Χανίων, στο Δημαρχείο Χανίων. Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Χανίων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών “Άγιος Ιωάννης” και την υποστήριξη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση στο “κάλεσμα για ζωή”, όπως το χαρακτήρισε, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους συνέδραμαν “σε μια εξαιρετικά χρήσιμη δράση, προς όφελος της κοινωνίας μας”.
Από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, τόνισε ότι “ο Δήμος Χανίων στηρίζει πάντα κάθε συλλογική προσπάθεια, που επικεντρώνεται στην αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Άλλωστε το έχουμε στο αίμα μας να δίνουμε αίμα”, επεσήμανε η αρμόδια Αντιδήμαρχος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.