Μουσείο Τυπογραφείας

Με εντολή εισαγγελέα, ελεύθεροι ο πρόεδρος και ο γρ. οικονομικού της ΠΟΣΠΕΡΤ

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από λίγη ώρα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο γραμματέας Οικονομικού της Ομοσπονδίας Δημήτρης Κούνης που είχαν προσαχθεί το πρωί για «παράνομη μετάδοση ραδιοφωνικού προγράμματος».
Οι δύο συνδικαλιστές είχαν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης το πρωί έπειτα από αίτημα της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την μετάδοση του προγράμματος της ERTOPEN από συχνότητα της ΕΡΤ χωρίς άδεια.

Kαταγγελίες ΑΔΕΔΥ

Νωρίτερα, η ΑΔΕΔΥ με ανακοίνωσή της εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη των εργαζομένων στο Δημόσιο στους δύο συλληφθέντες συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ, του προέδρου της Παναγιώτη Καλφαγιάννη, καθώς και του ταμία της Ομοσπονδίας Δημήτρη Κούνη, και καταδίκασε τις αυταρχικές, αστυνομικές μεθόδους.
Οι δύο συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ συνελήφθησαν για παράνομη μετάδοση του προγράμματος της «ERTOPEN» από τη συχνότητα 106,7.
Η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για αναίτιες και τρομοκρατικού χαρακτήρα συλλήψεις και κάλεσε τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς και την κυβέρνηση να παρέμβουν για την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.