Μουσείο Τυπογραφείας

“Λίφτινγκ” στο εκθεσιακό κέντρο της Αγιάς

Την πρόθεση της Περιφέρειας Κρήτης να χρηματοδοτήσει με 300.000 ευρώ την ανακαίνιση του Εκθεσιακού Κέντρου της Αγιάς προκειμένου να μετατραπεί σε σημείο αναφοράς για τη διοργάνωση εκθέσεων και εκδηλώσεων όλο τον χρόνο, ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο περιθώριο της έκθεσης “Κερνάμε Ελλάδα” που ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή.

ΕιδικΟτερα ο κ. Αρναουτάκης, που ξεναγήθηκε στα περίπτερα και έδειξε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την επικοινωνία με τους παραγωγούς, τόνισε τη συμβολή των εκθέσεων προκειμένου να γίνουν γνωστά στο καταναλωτικό κοινό τα τοπικά πιστοποιημένα προϊόντα.

«ΧρειΑζεται να επενδύσουμε στην ποιότητα, την ταυτότητα και την πιστοποίηση των προϊόντων μας για να είναι ανταγωνιστικά στις αγορές εντός και εκτός Ελλάδας», επεσήμανε και συμπλήρωσε την ανάγκη που υπάρχει τα προϊόντα του πρωτογενή τομέα να βρουν τη θέση τους στα ξενοδοχεία και τις τουριστικές επιχειρήσεις όλης της Κρήτης.

ΣυνεχΙζοντας ο κ. Αρναουτάκης έκανε γνωστό ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την ανακαίνιση του Εκθεσιακού Κέντρου της Αγιάς και πρόσθεσε ότι στο πλαίσιο αυτό θα μπορούσε να διαμορφωθεί κι ένα μικρό συνεδριακό κέντρο καθώς υπάρχει ήδη σχετική μελέτη.

«Ο,τι χρειαστεί και για τον εσωτερικό και για τον εξωτερικό χώρο πρέπει και θα βρούμε τις χρηματοδοτήσεις. Δεν φτάνει μόνο μια φορά τον χρόνο να “ζωντανεύει” αυτός ο χώρος», ανέφερε ο περιφερειάρχης Κρήτης που δεν δίστασε -όταν του ζητήθηκε- να αναλάβει και καθήκοντα κεραστή…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.