Μουσείο Τυπογραφείας

Λακκούβα ανάμεσα στα… έργα

Αποκατάσταση πεζοδρομίων και δρόμων συντελείται τελευταία στα Χανιά αλλά οι λακκούβες δεν έχουν τέλος. Ετσι, χθες ανάμεσα στις οδούς Τζανακάκη που αποκαταστάθηκε και Αποκορώνου που ήταν κλειστή και συγκεκριμένα στην οδό Βαλαωρίτου που “συνδέει” την Τζανακάκη με τη Σφακίων, μια νέα λακκούβα έκανε την εμφάνισή της! Ας ελπίσουμε ότι στους δρόμους που τώρα μπαίνει νέα άσφαλτος να μην παρουσιαστεί μετά από λίγες ημέρες το ίδιο πρόβλημα. Γιατί αν εμφανιστεί, κάτι δεν θα έχει γίνει σωστά. Οσο για τη Βαλαωρίτου ας πεταχτούν τα τεχνικά συνεργεία να… μπαλώσουν τη λακκούβα. Δεν φταίνε οι οδηγοί που κάθε τόσο τρέχουν τα αυτοκίνητα για… επισκευή.

1 σχολιο

  • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

    Όσο και να θέλουμε να βλέπουμε μόνο τα κακώς κείμενα, δεν μπορώ να μην σχολιάσω το δημοσίευμα και να θέσω το ερώτημα αν όντως πιστεύετε αυτό που γράφετε. Φαίνεται καθαρά, ότι το σημείο που μας λέτε ΔΕΝ είναι στα αποκατεστημένα αλλά έχει καθαριστεί και προετοιμαστεί για στρώσιμο μαζί με τον υπόλοιπο δρόμο. Φαίνεται καθαρά ότι είναι παλιά λακούβα ή ακόμα και αν ανοίχτηκε τώρα, ούτως ή άλλως ο δρόμος είναι σε εκκρεμότητα επισκευής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.