Μουσείο Τυπογραφείας

Κοπή πίτας ΜέΡΑ25 στα Χανιά

Τα τοπικά ζητήματα μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για το ΜέΡΑ25 που χθες στα Χανιά αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Στην πόλη των Χανίων η κοπή πίτας έγινε σε καφέ στην οδό Αποκορώνου με τα μέλη του κόμματος να εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία του κόμματος.
Ο συντονιστής του ΜέΡΑ25 στα Χανιά κ. Μανώλης Τζοτζολάκης σημείωσε πως «κινούμαστε σε μια σταθερή βάση παρότι είμαστε ένα κόμμα που έχει μπει λίγους μήνες στη Βουλή. Είμαστε ικανοποιημένη από την πορεία αυτή του κόμματος και από τη δράση του στην Κρήτη, με τον βουλευτή που έχουμε στο Ηράκλειο τον Γιώργο Λογιάδη».
Ανάμεσα στα τοπικά θέματα που απασχολούν το ΜΕΡΑ 25 και για αυτό έχει γίνει και σχετική ερώτηση στη Βουλή από τον βουλευτή κ. Λογιάδη είναι το θέμα του ελαιολάδου και της ζημιάς στη φετινή παραγωγή αλλά και ζητήματα τουρισμού καθώς γίνεται επεξεργασίας προτάσεων που αφορούν τον ποιοτικό τουρισμό, τις θέσεις εργασίας και τον τουρισμό όλο το χρόνο.
Το συντονιστικό Χανίων του ΜΕΡΑ 25 συνεδριάζει συνελευσιακά κάθε 15ημέρες και ανάμεσα στα θέματα που το απασχολούν επίσης είναι το θέμα των εξορύξεων, της δημόσιας περιουσίας αλλά και το ρόλο των βάσεων και τη γεωπολιτική αναταραχή στην περιοχή μας.
Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν – μεταξύ άλλων – ο Αναπληρωτής Καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Αντώνης Σκαμνάκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής Χανίων του κόμματος στις πρόσφατες εκλογές, και η επίσης υποψήφια βουλευτής Αθηνά Γιαννουλάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.