Μουσείο Τυπογραφείας

Κοπή κλαδιών στο Δήμο Καντάνου – Σελίνου

Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου ενημερώνει τους Δημότες του, ότι «πρέπει να προβούν άμεσα (εντός 10 ημερών από τη δημοσίευση του παρόντος) στην κοπή των κλαδιών που εμποδίζουν την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και στην απομάκρυνση των περιφράξεων, των αρδευτικών δικτύων, διχτυών μόνιμης στρώσης, που βρίσκονται στην τάφρο ή στο έρεισμα των οδών και γενικότερα ό,τι βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο, κατά μήκος των Δημοτικών και Αγροτικών Οδών». Διαφορετικά ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου θα προχωρήσει στην κοπή των κλαδιών και στην απομάκρυνση αντικειμένων που εμποδίζουν, χωρίς άλλη ειδοποίηση και αποζημίωση για τυχόν βλάβες και δύναται να καταλογίσει τη δαπάνη κοπής και απομάκρυνσης των κλαδιών, σε βάρος των ιδιοκτητών. Τα παραπάνω μπορούν να εκτελούν και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων.
Τέλος γίνεται γνωστό στους παρόδιους ιδιοκτήτες, ότι η υποχρέωση της επιμέλειας της κοπής κλαδιών και η απομάκρυνση των περιφράξεων, αρδευτικών δικτύων κλπ από τις τάφρους των δρόμων, τους βαρύνει διαρκώς και ότι η διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών στους δρόμους και στις πλατείες τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τετρακοσίωνευρώ, ακόμη κι αν τελέστηκε από αμέλεια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.