Μουσείο Τυπογραφείας

Κλείνει η γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό (φωτ.)

Κλείνει η γέφυρα του Κερίτη στον Αλικιανό για όλα τα οχήματα, όπως ανακοίνωσε εκτάκτως το μεσημέρι της Παρασκευής κατά τη διάρκειας  έκτακτης σύσκεψης ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απ. Βουλγαράκης.

Η ενέργεια αυτή κρίθηκε σκόπιμη καθώς η ορμητικότητα των νερών του ποταμού έχει υποσκάψει τα θεμέλια.

Στην ανακοίνωση από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων γνωστοποιείται ότι η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω Φουρνέ – Σκινέ και πως οι δρόμοι που έκλεισαν χθες λόγω των συνεχόμενων κατολισθήσεων των δύο τελευταίων ημερών θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Κλιμάκιο μηχανικών της Αντιπεριφέρειας μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη και το δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη πραγματοποίησαν αυτοψία το μεσημέρι της Παρασκευής όπου διαπίστωσαν το πρόβλημα.

Μηχανήματα επιχείρησαν το απόγευμα της ίδιας μέρας, να εκτρέψουν το ποτάμι ώστε να μπορέσουν να ενισχύσουν με τσιμέντο το σημείο της γέφυρας που έχει υποσκαφεί από την ορμητικότητα των νερών του ποταμού. Στο σημείο βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Απ. Βουλγαράκης ενώ η γέφυρα θα παραμείνει κλειστή έως ότου ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από την Αστυνομία, ανακοίνωθηκε ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων ισχύει διακοπή κυκλοφορίας στη γέφυρα Αλικιανού και προς τις δύο κατευθύνσεις. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω Φουρνέ, λόγω εργασιών στήριξης της γέφυρας.
Επιπλέον, ισχύει διακοπή διέλευσης βαρέων οχημάτων από Τρία Αλώνια προς Σάσαλο λόγω καθιζήσεως και υποσκαφής του δρόμου.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις παραπάνω περιοχές και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να ακολουθούν εναλλακτικές διαδρομές και να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.