Μουσείο Τυπογραφείας

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στην κινητοποίηση εργαζομένων ΠΑΓΝΗ

Κλιμάκιο της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου με επικεφαλής τον Κοκοσάλη Αντρέα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ παραβρέθηκε στην  κινητοποίηση του σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ κατά την σημερινή επίσκεψη του υπουργού υγείας Β.Κικίλια στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «το κλιμάκιο μετέφερε τη στήριξη του ΚΚΕ στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων για μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά όλων όσων εργάζονται σε αντίστοιχες συνθήκες, ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα προστασίας της υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Καταδίκασε την ανθυγιεινή πολιτική της κυβένρησης της ΝΔ, που συνεχίζει στα χνάρια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε την αναγκαιότητα του αγώνα για αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας – Πρόνοιας, με πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση.
Ταυτόχρονα καταδίκασε την κυβέρνηση για την προκλητική παρουσία αστυνομίας και ΜΑΤ στο χώρο του νοσοκομείου και κάλεσε τους μαχόμενους υγειονομικούς με την οργανωμένη πάλη τους να αφήσουν στα χαρτιά το κατάπτυστο κυβερνητικό νομοσχέδιο, που επιδιώκει την απαγόρευση των διαδηλώσεων»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.