Μουσείο Τυπογραφείας

Κινητοποίηση από την Επιτροπή Ειρήνης Χανίων ενάντια στο ν/σ για τις διαδηλώσεις

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων μέσω ανακοίνωσης «καταγγέλλει και καταδικάζει την κυβέρνηση της ΝΔ κι όλους όσοι χαιρέτισαν το κατάπτυστο κι επικίνδυνο νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων» ενώ μεταξύ άλλων επισημαίνεται ότι «σε μια περίοδο που κλιμακώνεται η αντιλαϊκή επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, οξύνονται οι γεωπολιτικοί ανταγωνισμοί και τα σύννεφα του πολέμου πυκνώνουν στην περιοχή μας, η κυβέρνηση επιχειρεί να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου. Στοχεύει να βάλει στο γύψο το κατακτημένο με αίμα δικαίωμα του λαού, του εργατικού λαϊκού κινήματος και των φορέων να διαδηλώνουν, να διαμαρτύρονται, να διεκδικούν και να απαιτούν την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους, την απεμπλοκή της χώρας μας από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς»

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καλεί την Πέμπτη 9/7 στις 8μμ στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στη συγκέντρωση μαζικών φορέων και σωματείων, ενάντια στο κατάπτυστο κι επικίνδυνο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.