Μουσείο Τυπογραφείας

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για πυρκαγιά στο Ηράκλειο

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν  οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Καραβάδο του Δ. Μινώα.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε χορτολιβαδική έκταση λίγο μετά τις 1.00 το μεσημέρι.

30 πυροσβέστες με 9 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα και 12 υδροφόρες υδροφόρες μετείχαν στην επιχείρηση για την κατάσβεση της.

Ευτυχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις πρόλαβαν τα χειρότερα, καθώς πολύ γρήγορα κατάφεραν και οριοθέτησαν την φωτιά πριν αυτή πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Να σημειωθεί οτι για να σβήσουν οι φλόγες, ζητήθηκε και η συνδρομή ελικοπτέρου, ωστόσο δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβει με ρίψεις νερού.

Η φωτιά λίγο πριν τις 15:00 τέθηκε υπό έλεγχο. Οι φλόγες ωστόσο πρόλαβαν και αποτέφρωσαν 15 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.