Μουσείο Τυπογραφείας

ΚΙΝΑΛ: Ουδέποτε υιοθετήσαμε την άποψη περί παραγραφής αδικημάτων που συνδέονται με τη NOVARTIS

«Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ουδέποτε υιοθέτησε την άποψη περί παραγραφής αδικημάτων που συνδέονται με τη NOVARTIS. Είναι αδιαμφισβήτητο ότι υπάρχουν θεσμικά και νομικά θέματα, που σχετίζονται με την υπόθεση της NOVARTIS, ωστόσο το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ουδέποτε τα επικαλέστηκε.  Η σκευωρία αυτή θα καταπέσει επί της ουσίας και όχι επί τυπικοτήτων ή επί θεσμικού πλαισίου. Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα είναι ο πρώτος που θα ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας, όπως και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα μας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ για την υπόθεση NOVARTIS και συνεχίζει τονίζοντα πως «Αντίστοιχα όμως, κάνουμε σαφές και ότι όποιος έχει συκοφαντήσει θα υποστεί τις συνέπειες όπως ορίζονται βάσει νόμου. Ας αφήσουμε τις διατυπώσεις και ας περάσουμε στην ουσία της διερεύνησης του θέματος. Δεν κάνουμε τη χάρη σε κανέναν. Θα πάει μέχρι τέλους. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ιδίως από τους κατασκευασμένους μάρτυρες.

Ένα είναι το σίγουρο: η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν θα σπιλώσει τα πάντα και τους πάντες, όπως επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αλλάξει την ατζέντα κατά την προεκλογική περίοδο και να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών απέναντι στα πραγματικά τους προβλήματα»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.