Μουσείο Τυπογραφείας

Κερδισμένος ο Πλατανιάς

Προς τη μία πλευρά, αλλά αποδείχτηκε καταλύτης και η “συμμετοχή” από την άλλη μετά την ισοπαλία που έφερε ο Απόλλων Λάρισας στα Περβόλια, γέρνει αυτή τη στιγμή η πλάστιγγα για τη μάχη της 2ης θέσης.
O Πλατανιάς είναι η ομάδα που κατάφερε να “ρίξει” τη διαφορά σημαντικά, απέχοντας πια 1 βαθμό, με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό να αποτυγχάνει από την δική του πλευρά και παρότι έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια χθες να γυρίσει το παιχνίδι, να φτάσει στην πολυπόθητη τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Αποδείχτηκε πως ήταν δύσκολο να κερδίσουν και οι δύο χανιώτικες ομάδες για δεύτερη σερί αγωνιστική, κάτι που αν γινόταν, θα συνέβαινε για πρώτη φορά φέτος και όλα αυτά παίζουν τη σημασία τους από στατιστικής άποψης…
Από την άλλη, χάρη στους 2 βαθμούς που άφησε στα Χανιά, ο Απόλλων Λάρισας, κρατά μεν αυτή τη στιγμή τη 2η θέση, αλλά με νύχια και με δόντια, νιώθοντας καυτή την ανάσα του Πλατανιά. Ο Πλατανιάς που μπορεί ν’ ατενίζει την πορεία και τα επόμενα παιχνίδια του αισιόδοξα, έχοντας, πάντως, μια πολύ δύσκολη αποστολή την προσεχή Κυριακή, φιλοξενώντας την Κέρκυρα, που χθες υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία το Βόλο.
Από την πλευρά του, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, παραμένει έξι βαθμούς πίσω από τη 2η θέση, αλλά ήδη έχει καταφέρει μια υπερπροσπάθεια. Το πιο σημαντικό είναι ότι στα τελευταία 17 παιχνίδια έχει υπερβάλλει εαυτόν, έχοντας όλο αυτό το διάστημα χάσει μόλις 4 παιχνίδια και με τον ανταγωνισμό να είναι πολύ έντονος, αφενός λόγω 2ης θέσης, αφετέρου λόγω δεκάδας και Σούπερ Λιγκ 2. Αλλωστε, η επόμενη του αποστολή είναι στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή που “καίγεται” για μια θέση στη δεκάδα…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.