Μουσείο Τυπογραφείας

Κερά, μια Σκηνή

Συνεχίζονται την Κυριακή οι Γιορτές Ρόκκας, στη γνώριμη περιοχή της Κισάμου, με ένα πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών δράσεων, μοιρασμένο στα χωριά της Ρόκκας και της Κεράς.
Την Κυριακή 12 Αυγούστου, 15 ομάδες καλλιτεχνών της Κρήτης μετατρέπουν, από τις 19:00 μέχρι και τις 00:00, ένα χωριό σε χώρο θεάτρου, κάνοντας κάθε δρόμο, αυλή και ανοιχτό χώρο, μέρος ενός μεγάλου σκηνικού και το χωριό Κερά, μια Σκηνή.
Ένας πολυσυλλεκτικός θίασος καλλιτεχνών της Κρήτης μετατρέπει όλο το χωριό σε παραστατική σκηνή.
Η δράση «Κερά Μια Σκηνή» περιλαμβάνει ελληνικά κείμενα από όλες τις χρονολογικές περιόδους, με αποσπάσματα θεατρικών έργων που διατρέχουν τα σημαντικότερα γεγονότα της ελληνικής ιστορίας απο τον 17ο αι. έως και σήμερα.
Οι δράσεις θεάτρου για παιδιά ξεκινούν από τις 18:00 το απόγευμα διαρκούν μέχρι τις 21:00. Τα θεατρικά δρώμενα ξεκινούν στις 19:00 κι ολοκληρώνονται στις 00:00. Οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το χωριό ανά πάσα στιγμή από τις 17:30 και μετά.
Χρηστικά προτεινόμενα: μαξιλάρι, αθλητικά παπούτσια, ζακέτα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.