Μουσείο Τυπογραφείας

“Καταφύγιο – Αναμονή – Φως”

Παράσταση συμμετοχικού επιμορφωτικού και σκηνοθετικού σχεδιασμού με θέμα “Καταφύγιο – Αναμονή – Φως” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο Θέατρο “Δημήτρης Βλησίδης”.
Η παράσταση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, στο πλαίσιο του Συνεδρίου Διά Βίου Μάθησης του ΕΔΕΕΚ.
Την παράσταση διοργανώνουν το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης (ΕΔΕΕΚ) και το e-επιστημονικό περιοδικό “Εκπαίδευση Ενηλίκων και Πολιτισμός στην Κοινότητα” με το Πανεπιστήμιο Κρήτης – ΠΤΔΕ (Ινστιτούτο Αεξ Αε) σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ. και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ., στο πλαίσιο υλοποίησης του τρίτου ετήσιου κύκλου (μεταγνωστικού) του Προγράμματος “Εκπαίδευση Ενηλίκων και Εναλλακτικά Προγράμματα Εκπαιδευτικής Ηγεσίας”.
Σκηνοθεσία: Ομάδα Αυτοοργάνωσης Συμμετοχικής Ηγεσίας Μάχιμων Εκπαιδευτικών. Εμψύχωση: Λεωνίδας Μανωλικάκης (σκηνοθέτης), Χρύσα Τερεζάκη (εμψυχώτρια παιδαγωγικής θεάτρου).
Είσοδος ελεύθερη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.