Μουσείο Τυπογραφείας

Καραγκούνης και ΕΠΣΔ δώρισαν δύο αναπνευστήρες στο ΓΝ Ρόδου

Θέλοντας να συνδράμει και ο ίδιος στη μάχη με τον κορωνοϊό, ο Γιώργος Καραγκούνης προσέφερε έναν αναπνευστήρα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ συνέβαλε να εξασφαλιστεί ένας ακόμη δεδομένης της δυσκολίας που υπάρχει για εξασφάλιση υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας ένωσε τις δυνάμεις του με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου (ΕΠΣΔ) και από κοινού στάθηκαν έμπρακτα στο πλευρό του νοσηλευτικού προσωπικού της Ρόδου, ώστε να διευκολυνθεί το έργο του σε αυτές τις δύσκολες ημέρες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΔ αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της προσφοράς πρωτίστως στον άνθρωπο και στον τόπο μας, η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣΔ, αποφάσισε τη δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου ενός φορητού αναπνευστήρα πίεσης-όγκου model Αstral 100 του οίκου ResMed. Απέναντι σε αυτόν τον αγώνα που δίνει σήμερα όλη η χώρα και όλο το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, η ΕΠΣΔ θα ήθελε να συνδράμει στην όλη προσπάθεια αντιμετώπισης περιστατικών Covid-19. Η ΕΠΣΔ, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον αρχηγό της Εθνικής Γεώργιο Καραγκούνη για την αμέριστη βοήθεια του, ώστε να εξασφαλιστεί ο φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, δεδομένης της δυσκολίας που υπάρχει για εξασφάλιση υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού.

Επιπλέον ως Δωδεκανήσιοι, τον ευχαριστούμε για τη δική του προσφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τη στήριξη του τόπου μας, μιας και εξασφαλίστηκε άλλος ένας φορητός αναπνευστήρας πίεσης -όγκου, από τον αρχηγό της Εθνικής μας. Συμμετέχουμε όλοι ενεργά στην προσπάθεια διαφύλαξης της δημόσιας υγείας, μένουμε σπίτι».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.