Μουσείο Τυπογραφείας

Κάλεσμα για ευρεία σύσκεψη από τον Σύλλογο Γυναικών Χανίων

Ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων, μέλος της ΟΓΕ, της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας, στα πλαίσια των πρωτοβουλιών του για τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών των γυναικών, με αφορμή την καμπάνια της ΟΓΕ για το 2020 αλλά και ενόψει της 8ης Μάρτη, της Παγκόσμιας Μέρας της Εργαζόμενης Γυναίκας απευθύνει πλατύ κάλεσμα για ευρεία σύσκεψη την Τρίτη 3/3 στις 20:00 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων και για κοινή συμμετοχή σε πολύμορφες δράσεις.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «καλούμε σε αλλεπάλληλες, πολύμορφες δράσεις και συμμετέχουμε στη σύσκεψη την Τρίτη 3/3 στις 20:00 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, το Σάββατο 7/3 σε συγκέντρωση στις 12:00 στον Κάτωλα και την Κυριακή 8/3 στο Πνευματικό κέντρο Χανίων στις 20:00 στην προβολή της ταινίας Ψωμί και τριαντάφυλλα.
Έτσι τιμούμε την 8η Μάρτη. Έτσι θα κρατήσουμε άσβεστη τη φλόγα και το πραγματικό νόημα των σκληρών απεργιακών αγώνων των εργατριών και εργατών, που 110 χρόνια σημαδεύει την πάλη για ισότιμα δικαιώματα στην εργασία, στην οικογένεια, στην κοινωνική ζωή και δράση»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.