Μουσείο Τυπογραφείας

Ήταν στραβό το κλίμα…

Το μόνιμο πρόβλημα με τα κλαδιά των δέντρων και τα φυτά εκατέρωθεν της εθνικής οδού, τα οποία παραμένουν μονίμως ακλάδευτα, με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να καλύπτονται οδικές πινακίδες, λωρίδες έκτακτης ανάγκης και δημιουργείται κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος, τέθηκε στον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, από σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας.
Από τη μεριά του, ο Νίκος Καλογερής, απέδωσε την κατάσταση στο… τροπικό κλίμα της Κρήτης που κάνει τα φυτά να μεγαλώνουν ανεξέλεγκτα!

6 Σχόλια

 • [Manos] ~ ~ ~ Απάντηση

  Αντί να κάτσουν να συσκεφτούν για το πως να βρουν τρόπο να βάλουν τα πράγματα σε πρόγραμμα, μας λένε ένα σωρό κοτσάνες. Αυτοί τρώνε μια φορά την ημέρα ή κάθε φορά που πεινάσουν; Έτσι και η βλάστηση, αναπτύσσεται, χρειάζεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο περιποίηση, που σημαίνει ξεχορταριάσματα, κλαδέματα, αποψιλώσεις. Την δεύτερη χρονιά παλεύονται, τη τρίτη τα έχασες και μετά την τέταρτη… άστα, ΔΑΣΟΣ! Ήθελα να ήξερα, αγρότες ΔΕΝ έχουν κάνει; ΔΕΝ έχουν δική τους γη, χωράφια ή περβόλια, για να ξέρουν πως θα τα περιποιηθούν; Ήμαρτον με αυτές τις χοντράδες πια. Δικαιολογίες ούτε για μικρά παιδιά.

 • [Πατσουράκης Μιχαλης] ~ ~ ~ Απάντηση

  Οι πολίτες που εντοπίζουν πρόβλημα με τα κλαδιά των δένδρων να κρατούν ένα πριόνι και να τα κόβουν!
  Το παραμύθι να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους πρέπει να τελειώσει.

 • [Manos] ~ ~ ~ Απάντηση

  Μιας και το πήραμε στο καλαμπούρι να προσθέσω επίσης ότι όσοι εντοπίζουν λακούβες να έχουν μαζί τους κουβάδες με ασφαλτικό υλικό για να τις μπαλώνουν, τσιμέντα και σίδερα για τα στηθαία, μπογιά για τις διαγραμμίσεις, με φορτηγό και μπουλντόζα για τα μπάζα των κατολισθήσεων και ου το κάθε εξής για ό,τι άλλες βλάβες συναντάμε στο δρόμο “φονιά”. Κωμικοτραγικά όλα αυτά, δεν νομίζετε! Αφού οι υπεύθυνοι επικαλούνται ότι φταίει η φύση και όχι η ανικανότητα ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία. Είμαστε άξιοι των πράξεών μας. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

 • [Πατσουρακης] ~ ~ ~ Απάντηση

  Κύριε Μάνο δεν υπάρχει πλάκα, όπου μπορούμε να βοηθάμε!

 • [Manos] ~ ~ ~ Απάντηση

  Κύριε Πατσουράκη, σαφώς και είμαι υπέρ της ατομικής πρωτοβουλίας αλλά ΜΗΝ φτάσουμε στο σημείο να υποκαθιστούμε την αδράνεια των υπευθύνων. ΔΕΝ πρέπει να πιστέψουν και να επαναπαυτούν στο ότι θα τα κάνουμε εμείς. Το θέμα της εγκατάλειψης του ΒΟΑΚ από την υπηρεσία που τον υποστηρίζει είναι απίστευτο. Ακόμα και στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται καθαρά ότι ΔΕΝ φτάνει μόνο ένα πριόνι. Φτάνει; Και ΔΕΝ είναι σε μεμονωμένα σημεία αυτά τα χάλια αλλά σε όλο το μήκος και αυτά που αναφέρω για λακκούβες, στηθαία, κατολισθήσεις δυστυχώς υπάρχουν και είναι θέματα που αφορούν ΑΜΕΣΑ την αρμόδια υπηρεσία. ΔΕΝ μπορεί να επικαλούνται γελοίες δικαιολογίες και μάλιστα δημοσίως για να κρυφτούν πίσω από το ”δάκτυλο”… της φύσης. Στο κάτω κάτω, πληρώνουμε μέσω των τελών κυκλοφορίας για την συντήρηση τους ή όχι; Όλα αυτά αφορούν ΑΜΕΣΑ και στην ασφάλεια μας αφού επηρεάζουν τις παραμέτρους ορατότητας και ομαλότητας.

 • [Πατσουρακης Μιχάλης] ~ ~ ~ Απάντηση

  Δεν διαφωνώ μαζί σας όπως περιγράφετε την κατάσταση.
  Αλλά όχι μόνο καταγγελίες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.