Μουσείο Τυπογραφείας

“Ιριδισμοί” για τη φύση και το περιβάλλον

Η ετήσια έκθεση εικαστικής δημιουργίας του Συλλόγου Γυναικών Καλλιτεχνών Χανίων “Ιρις” θα πραγματοποιηθεί στην Πύλη Σαμπιονάρα από τις 10 έως τις 25 Σεπτεμβρίου. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 8:30 μ.μ. Ώρες επισκέψεων : καθημερινά 11.00 – 14.00 και 19.00 – 22.00
Η έκθεση “Ιριδισμοί 2019” είναι φέτος αφιερωμένη στη Φύση και το Περιβάλλον και το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεών της έχει ως εξής:
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.30 μ.μ. – Παράσταση Καραγκιόζη με το Νίκο Μπλαζάκη, με τίτλο «Ο Καραγκιόζης και το μαύρο σύννεφο», για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ΙΡΙΔΑΣ.
Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.30 μ.μ – «Φύση, η Τέχνη του Θεού». Ποίηση και λόγος, με παράλληλη προβολή εικόνων και βίντεο. Τα ποιητικά κείμενα αποδίδει η δικηγόρος κ. Ρόζα Μοτάκη –Κονταδάκη.  Συνδέσεις – συντονισμός: Ζ. Σημανδηράκη.
Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. – Μουσική εκδήλωση. Η  Ζαχαρένια Σημανδηράκη (φωνή)   και ο Στέλιος Γαζιώτης (πλήκτρα – ενορχήστρωση) παρουσιάζουν τραγούδια με στοιχεία από τη Φύση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.