Μουσείο Τυπογραφείας

Υπομονή για τους λάτρεις του «Game of Thrones»

Οι λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» θα μείνουν με την όρεξη, καθώς ο συγγραφέας Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, ανακοίνωσε στη διάρκεια της χθεσινής νύκτας, ότι δεν έχει τελειώσει τον τελευταίο τόμο  του μυθιστορήματος επικής φαντασίας.

“‘The Winds of Winter” (Οι άνεμοι του χειμώνα) δεν έχουν τελειώσει”, ανακοίνωσε ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν με μακροσκελές σημείωμα στο μπλογκ του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. “Είστε απογοητευμένοι και δεν είστε οι μόνοι. Οι επιμελητές και οι εκδότες μου είναι απογοητευμένοι, το δίκτυο HBO (σ.σ.: στο οποίο ανήκει η παραγωγή της σειράς) είναι απογοητευμένο, οι ατζέντηδές μου και οι ξένοι εκδότες και οι μεταφραστές είναι απογοητευμένοι (…) Όμως αυτός που είναι πιο απογοητευμένος είμαι εγώ”.

Ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν ήλπιζε να παραδώσει το χειρόγραφο στους εκδότες του στο τέλος του 2015 ώστε “Οι άνεμοι του χειμώνα”, ο 6ος τόμος του λογοτεχνικού έπους “Ο σιδερένιος θρόνος” στο οποίο βασίζεται η τηλεοπτική σειρά παραγωγής του HBO, να μπορέσουν να εκδοθούν στην αρχή της χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.