Μουσείο Τυπογραφείας

Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης για το στρατόπεδο Μαρκοπούλου

Υπεγράφη το πρωί της Παρασκευής παρουσία του Υπουργού Αμυνας κ. Ευάγγελου Αποστολάκη η σύμβαση παραχώρησης του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στο Δήμο Χανίων.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική σύμβαση « ήδη εκ μέρους του Ελληνικού Δημοσίου, με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 19384/14-2-2019 απόφαση του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2019 του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης συνολικό ποσό 1.430.000,00 ευρώ για την μετεγκατάσταση του «Στρατοπέδου Μαρκοπούλου» στο Στρατόπεδο Ραπτοπούλου».

Για ιστορική μέρα για τα Χανιά έκανε λόγο ο δήμαρχος Χανίων Τ. Βάμβουκας και τόνισε ότι τους επόμενους 15 μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση.

Καταφέραμε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συνταξουμε ένα μνημόνιο συνεργασίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Μετά τη μετεγκατάσταση θα ενταχθεί ο χώρος στο σχέδιο πόλης. «Οτιδήποτε δεν χρειάζεται για επιχειρησιακούς σκοπούς είμαστε ανοιχτοί να αξιοποιηθούν» τόνισε ο κ. Αποστολάκης.

Εμβληματικό χαρακτήρισε το έργο για την πόλη ο κ. Σταθάκης.

Ευχαριστίες προς τον υπουργό αλλά και τον Π. Καμένο εξέφρασε ο Π. Πολάκης.

Ένα αίτημα της κοινωνίας και ενός ισχυρού κινήματος ικανοποιήθηκε, ανέφερε η Βάλια Βαγιωνάκη.

Η επιτυχία πιστώνεται στους πολίτες που αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για αυτή την εξέλιξη, επεσήμανε ο Αντ. Μπαλωμενάκης.

Περισσότερα σε λίγο…

1 σχολιο

  • [Μαρία ΤΖΙΛΙΒΑΚΗ] ~ ~ ~ Απάντηση

    Λυπάμαι πολύ, αλλά όταν δούμε την κατάληξη του χώρου, θα είναι αργά. Διώχνεται 140 ανθρώπους για να εξυπηρετήσετε τα εκλογικά σας συμφέροντα. Είστε εσείς ικανοί να συντηρήσετε πάρκα και χώρους αναψυχής? Πότε το κάνατε ξανά? Ντροπή σας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.