Μουσείο Τυπογραφείας

Στ. Θεοδωράκης από το Ηράκλειο: Οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να φτιάχνουν τα δικά τους μεγάλα γεγονότα

Στελέχη του Ποταμιού, μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη έτρεξαν σήμερα στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στο Αρκαλοχώρι. Ο επικεφαλής του Ποταμιού μαζί με το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μαρία Δαμανάκη και τοπικά στελέχη έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο για την ενίσχυση του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Το κεντρικό σύνθημα του Συλλόγου ήταν «Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή – Γίνε Δότης μυελού των οστών».

Στον ημιμαραθώνιο έτρεξαν χιλιάδες εθελοντές από την Κρήτη, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, καθώς έχει γίνει πια θεσμός για τους αθλητές μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Κρήτης είπε:

«Είμαι εδώ και συμμετέχω πιο πολύ για να τονώσουμε αυτή την προσπάθεια που κάνουν εδώ οι φίλοι μας για ένα μεγάλο ετήσιο γεγονός. Γιατί οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να φτιάχνουν τα δικά τους μεγάλα γεγονότα.

Δεν πρέπει να τρέχουμε μόνο μια μέρα, αλλά να τρέχουμε συνεχώς. Και δεν εννοώ μόνο επειδή μας κυνηγούν διάφορα, αλλά γιατί η υγεία πρέπει να είναι μια συνεχής φροντίδα και για μας και για τα παιδιά μας.

Εμείς έτσι κι αλλιώς στην πολιτική τρέχουμε συνεχώς μαραθωνίους. Αυτό που λέω είναι ότι γι’ αυτό που πρέπει να ζήσουμε απαιτεί να μπορούμε να κάνουμε εύκολα τα χιλιόμετρα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.