Μουσείο Τυπογραφείας

Η μάχη της Κυριακής

Πλησιάζουμε σε δημοτικές εκλογές, με την προσδοκία να αναδειχθεί από τις κάλπες ο δήμαρχος εκείνος, που θα προσφέρει περισσότερα στον τόπο του.
Η “μάχη” των υποψηφίων, δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, κορυφώνεται και κοντοφτάνει στο τέλος της.
Συνδυασμοί πολυσυλλεκτικοί έχουν ανακοινωθεί, θέσεις και προτάσεις για λύσεις σε όλα εκείνα τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες έχουν δημοσιοποιηθεί μέσω συνεντεύξεων, περιοδειών, ομιλιών, φυλλαδίων. Δεσμεύσεις πολλές. Και οι δημότες, καλούνται να μελετήσουν τις προτάσεις αυτές, που εγγυώνται ότι θα αλλάξουν την καθημερινότητά τους και θα φέρουν την σφραγίδα ενός καλύτερου αύριο.
Το “παιχνίδι” έχει μπει στην τελική ευθεία, αν και σε πολλούς δήμους θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Σε όλους εμάς, εναπόκειται να επιλέξουμε τους δημάρχους εκείνους και τους δημοτικούς συμβούλους,που θα συμβάλλουν στο να κάνει ο τόπος μας τα βήματα τα οποία θα του δώσουν μία νέα αναπτυξιακή πνοή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.